DINGEDONG

Op 10 en 11 mei 2025 speelt de musicalproductie DINGEDONG 2025 in het Theater Aan Het Spui. Het is dan precies 50 jaar geleden dat Getty Kaspers met TEACH INN het Songfestival won. Ook vond het festival precies 45 jaar geleden voor het laatst plaats in Den Haag! Dat gaan we vieren met een spetterende musicalproductie waar Getty Kaspers een hoofdrol in gaat vervullen! Over de uitdagingen, mooie momenten én strubbelingen die je tegenkomt als je ergens voor wilt gaan.....Naast DING A DONG zullen er ook andere nummers uit het Songfestival verleden de revue passeren. Met een cast van 50 spelers, zangers én dansers zal het Eurovisiegevoel in Den Haag optimaal herleefd worden!

Getty Kaspers met Quinten-Faust Rijnja

Komende seizoenen:

 

 

 

 

-LAAN VAN MEERDERVOORT MYSTERIE 

Het Theaterspektakel 'LAAN VAN MEERDERVOORT MYSTERIE'  wordt een muzikale productie over de langste straat van Den Haag: de scheidslijn tussen de Hagenezen en de Hagenaars. Een mooie ode aan (de geschiedenis en het heden van) Den Haag!

 

-MALIEVELD MOMENTEN 

Een oprechte aubade aan het Haagse Malieveld: de geschiedenis (de dierentuin, de oorlogstijd), de demonstraties en de liefde.....Iedereen heeft wel een herinnering aan het Malieveld...wij gaan dat delen op een theatrale en muzikale manier!

 

Meer informatie? Mail ons hier


artistiek leider

Quinten-Faust Rijnja is artistiek en zakelijk leider van Hoftheater Den Haag en ook van het HOFTHEATERKOOR. Hij heeft zijn sporen op theatergebied ruimschoots verdient als oprichter van de Faust Theaterschool (in Almere, Leeuwarden en Den Haag), waar hij diverse (muziek)theaterproducties regisseerde en produceerde (o.a. musical Watermensen, Rep&Roer, Helden) en diverse landelijke festivals organiseerde (o.a. Nederlandse Jeugdmusicaldagen, BNG Jonge Schrijversprijs). Daarnaast was hij studieleider van de hbo opleiding docent Theater en werkt hij als presentator, profnar en coach door het hele land. Meer info over hem vind je op quintenfaust.nl