dé THEATER-  &  musicalSCHOOL in de Haagse regio 4-99 jaar

Doe je mee?

In juni kun je een proefles volgen in 3 locaties in Den Haag én een locatie. in Voorburg: musical, acteren, dansen en/of zingen. Voor kinderen, jongeren en volwassenen van 4-99 jaar. Klik hier om je aan te melden en eerst een vrijblijvende proefles te volgen.

Voor meer info per leeftijdsgroep:

kinderen 4-12 jaar

jongeren 12-18 jaar

volwassenen 18-99 jaar

 

Bij Hoftheaterschool ontdek én ontwikkel je je talenten. We werken met jou als individuele speler én we gaan ook hard aan de slag met samenwerking in spelen: vanuit improvisatie, werken met tekst. We zijn altijd gericht op de praktijk, het podium! Klik hier voor meer info over onze eigen LIFE-methode.

 

Je kunt volgend seizoen kiezen uit 4 locaties:

CentrumKoorenhuis, Prinsegracht 27 Den Haag (lesdag woensdag)

VoorburgAMCO Theater, Burgemeester Feithplein 97 Voorburg (lesdag donderdag)

YpenburgYDL studio, Vrouw Avenweg 702, 2493 WZ Den Haag (lesdag dinsdag)

LoosduinenMusica Corda, Aaltje Noordewierstraat 405a, Den Haag (lesdag maandag)

 

  

PROEFLES!

Meld je aan en volg eerst een vrijblijvende proefles: klik hier

artistiek en zakelijk leider

Quinten-Faust Rijnja is de artistiek en zakelijk leider. Hij heeft zijn sporen op theatergebied ruimschoots verdient als oprichter van de Faust Theaterschool (in Almere, Leeuwarden en Den Haag), waar hij diverse (muziek)theaterproducties regisseerde en produceerde (o.a. musical Watermensen, Rep&Roer, Helden) en diverse landelijke festivals organiseerde (o.a. Nederlandse Jeugdmusicaldagen, BNG Jonge Schrijversprijs). Daarnaast was hij studieleider van de hbo opleiding docent Theater en werkt hij als presentator en trainer door het hele land. Meer info over hem vind je op quintenfaust.nl