Dé Haagse Musical- en theaterschool van 4 tot 99 jaar

Doe je mee?

Op 3,4,5 en 13 juni kun je een vrijblijvende proefles volgen in de 4 locaties in Den Haag én Voorburg: musical, acteren, dansen en/of zingen. Voor kinderen, jongeren en volwassenen van 4-99 jaar. 

Klik hier om je aan te melden.

Meer info per leeftijdsgroep:

Kinderen 4-12 jaar

Jongeren 12-17 jaar

volwassenen 16-99 jaar

 

 

Bij Hoftheaterschool ontdek én ontwikkel je je talenten op een vrolijke manier.. We werken met jou als individuele speler én we gaan ook hard aan de slag met samenwerking in spelen: vanuit improvisatie, werken met tekst dialogen, stem, beweging, en meer..... We zijn altijd gericht op de praktijk, het podium! Kom het ervaren!

Klik hier voor meer info over onze eigen LIFE-methode.

 

Kies uit 4 locaties:

CentrumKoorenhuis, Prinsegracht 27 Den Haag (lesdag woensdag)

VoorburgAMCO Theater, Burgemeester Feithplein 97 Voorburg (lesdag donderdag)

YpenburgYDL studio, Oeverwallaan 141, 2498 BW Den Haag (lesdag dinsdag)

LoosduinenMusica Corda, Aaltje Noordewierstraat 405a, Den Haag (lesdag maandag)

 

PROEFLES!

Meld je aan en volg eerst een vrijblijvende proefles: klik hier

artistiek en zakelijk leider

Quinten-Faust Rijnja is de artistiek en zakelijk leider. Hij heeft zijn sporen op theatergebied ruimschoots verdiend als oprichter van de Faust Theaterschool (in Almere, Leeuwarden en Den Haag), waar hij diverse (muziek)theaterproducties regisseerde en produceerde (o.a. musical Watermensen, Rep&Roer, Helden) en diverse landelijke festivals organiseerde (o.a. Nederlandse Jeugdmusicaldagen, BNG Jonge Schrijversprijs). Daarnaast was hij studieleider van de hbo opleiding docent Theater en werkt hij als presentator en trainer door het hele land.