Dé Haagse Musical- en Theaterschool van 4 tot 99 jaar

Welkom!

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de lessen op 4 locaties in Den Haag én Voorburg: musical, acteren, dansen en/of zingen. De cursussen starten per september. Voor kinderen, jongeren en volwassenen van 4-99 jaar. 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

 

 

Meer info per leeftijdsgroep:

Kinderen 4-12 jaar

Jongeren 12-17 jaar

volwassenen 16-99 jaar

Bij Hoftheaterschool ontdek én ontwikkel je je talenten op een vrolijke manier.. We werken met jou als individuele speler én we gaan ook hard aan de slag met samenwerking in spelen: vanuit improvisatie, werken met tekst dialogen, stem, beweging, en meer..... We zijn altijd gericht op de praktijk, het podium! Kom het ervaren! Klik hier voor meer info over onze eigen LIFE-methode. Beginner, ervaren of heel ervaren: iedereen vindt zijn uitdaging bij onze projecten!

 

Wil je meer weten over alle producties die we komend jaar gaan maken en spelen? Klik hier

 

Onze locaties:

-CentrumKoorenhuis, Prinsegracht 27 Den Haag (woensdag)

-LoosduinenMusica Corda, Aaltje Noordewierstraat 405a, Den Haag (maandag)

-YpenburgYDL Studios, Oeverwallaan 141, Den Haag (dinsdag)

-VoorburgAMCO Theater, Burgemeester Feithplein 97 Voorburg (donderdag)

Reigerregeling versus ooievaarspas

Heb jij een geldige Ooievaarspas? Dan kan je via ons eigen fonds, de  'Reigerregeling' in aanmerking komen voor 50% reductie op de lesgeld prijs.Dit geldt voor alle lessen: kinderen, jongeren en volwassenen Stuur ons een mailtje als je meer wilt weten over de mogelijkheden:  klik hier!

Artistiek en zakelijk leider

Quinten-Faust Rijnja is de artistiek en zakelijk leider. Hij heeft zijn sporen op theatergebied ruimschoots verdiend als oprichter van de Faust Theaterschool (in Almere, Leeuwarden en Den Haag), waar hij diverse (muziek)theaterproducties regisseerde en produceerde (o.a. musical Watermensen, Rep&Roer, Helden) en diverse landelijke festivals organiseerde (o.a. Nederlandse Jeugdmusicaldagen, BNG Jonge Schrijversprijs).

Daarnaast was hij studieleider van de hbo opleiding docent Theater en werkt hij als presentator en trainer door het hele land.