volwassenen 18-99 jaar

Wil je je talenten op het gebied van acteren ontdekken en ontwikkelen? Je grenzen een tikje verleggen? Ook kijken hoe je stem en beweging kunt inzetten bij het spelen? Op een vrolijke manier eens serieus met theater bezig te zijn? Kom dan naar de Hoftheaterschool! Je kunt kiezen voor musicallessen (acteren, zang én dans) of theaterlessen, waar je leert acteren.

Klik hier om je aan te melden.

 

 Je kunt kiezen uit 4 locaties:

CentrumKoorenhuis, Prinsegracht 27 Den Haag (woensdag)

VoorburgAMCO Theater, Burgemeester Feithplein 97 Voorburg (donderdag)

YpenburgYDL studio, Vrouw Avenweg 702, 2493 WZ Den Haag (dinsdag)

LoosduinenMusica Corda, Aaltje Noordewierstraat 405a, Den Haag (maandag)

 

kosten seizoen 24-25

proefles: 7,50

Theater of Musical (10 lessen) 149,- euro (incl btw)

Theaterkoor of Dans (15 lessen) 189,- (incl btw)

 


theaterschool

Je komt in aanraking met diverse theatervormen, we werken vanuit improvisatie en zijn gericht op samen werken. Bij de theaterklas ligt de nadruk op acteren en ga je ook op onderzoek hoe je stem en beweging in kunt zetten bij het spelen! Bij de musicalklas leer je niet alleen acteren, maar gaan we ook ruimschoots aandacht aan dans en zang besteden. Doe mee en ontdek waar jouw talenten liggen!

 

theaterkoor

HOFTHEATERKOOR DEN HAAG is een vrolijk koor met serieuze theatrale ambities. Je kunt voor het gehele jaar, maar ook voor kortere projecten aanmelden. 

Meld je hier aan voor een proefles in juni!

 

Het ene project maken we een film, een ander project resulteert in een concert. Of we werken mee aan een theatervoorstelling en repeteren daar binnen een project aan.

Nathalie van der Kaaden is de dirigent, Quinten-Faust de theaterregisseur.

 

We repeteren in het Koorenhuis Den Haag op

woensdag. 

 

Op dit moment repeteren we onder andere This is me (Greatest Showman), Seasons Of Love (Rent), Wat voor weer zou het zijn in Den Haag (Conny Stuart), Reach Out (Four Tops), Arm Land (Lion King), Afrikaans volkslied.

 

Klik hier om je aan te melden voor een  proefles in juni!

 

 

artistiek leider

Quinten-Faust Rijnja is de artistiek leider van Hoftheater Den Haag met de HOFTHEATERSCHOOL en het HOFTHEATERKOOR. Hij heeft zijn sporen op theatergebied ruimschoots verdient als oprichter van de Faust Theaterschool (in Almere, Leeuwarden en Den Haag), waar hij diverse (muziek)theaterproducties regisseerde en produceerde (o.a. musical Watermensen, Rep&Roer, Helden) en diverse landelijke festivals organiseerde (o.a. Nederlandse Jeugdmusicaldagen, BNG Jonge Schrijversprijs). Daarnaast was hij studieleider van de hbo opleiding docent Theater en werkt hij als presentator en trainer door het hele land. Meer info over hem vind je op quintenfaust.nl